• Julkaistu
  30.9.2015 
 • Viety eteenpäin
  25.1.2016 
 • Vastaus annettu
  19.2.2016 

Monipuolisempia harrastuksia Noormarkkuun!

30.9.2015 klo 13.04

Haluaisimme monipuolisimpia harrastuksia Noormarkkuun.

esim.

-Tanssi (eri tanssi lajeja)

- Ratsastuskoulu

-Monipuolisempi cheerleading

-Pesäpallojoukkue

-Itsepuollustuslajeja

-Musiikillisia lajeja


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 25.1.2016
  Viety Noormarkku-toimikunnalle käsiteltäväksi.
 • VASTAUS 19.2.2016


  Hei!


  Kiitos yhteydenotostasi. On tärkeää, että nuoret kertovat ideoitaan ja toiveitaan miten he haluaisivat omaa asuinympäristöään kehitettävän. Erityisen hienoa on, että ideoiden keruuta varten on perustettu oma kanava, jota kaikki voivat seurata. Vastauksena kysymykseesi:


  Noormarkku-toimikunnan tehtävänä on toimintaohjeensa mukaisesti edistää asukkaiden hyvinvointia ja viihtyisyyttä tukemalla asukkaiden vaikuttamismahdollisuuksia lähipalveluiden toimivuuteen ja asuinympäristön kehittämiseen.


  Toimikunta toimii siis lähinnä tukevana elimenä ja varsinaisesta toteutuksesta vastaavat alueen yhdistykset. Mielestäni aika hyvin jo mainittuja lajeja pääsee kuitenkin Noormarkussakin toteuttamaan kunhan seuraa yhdistysten ilmoittelua. Viemme terveiset eteenpäin ja välitämme nämä toivomukset edelleen paikallisille yhdistyksille.


  Toimikunnan puolesta,
  Pasi Rainiola, puheenjohtaja.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  Hei @maikki_pontso!


  Tiesitkö, että Porin kaupungin harrastushausta voit etsiä sinulle sopivia harrastuksia? Harrastushaussa voi rajata hakutuloksia alueen mukaan ja näin voit tsekata kaikki meille ilmoitetut Noormarkusta löytyvät harrastukset:
  pori.fi/harrastushaku

  Terveisin Porin kaupungin vapaa-aikavirasto

Kirjoita idea