• Julkaistu
  29.9.2015 
 • Viety eteenpäin
  2.10.2015 
 • Vastaus annettu
  2.10.2015 

Nousiaisten kirjaston sisustukseen uudistusta (siirretty Aloitekanavasta)

29.9.2015 klo 10.33

Moni meistä varmaan jo tietää miltä näyttää Nousiaisten kirjasto sisältäpäin. Yksinkertainen ja vanhahtavan tyylinen kirjasto näyttää siltä kuin aika olisi pysähtynyt siellä. Kun muu maailma modernisoituu ja tyyli muuttuu nykyaikasenpaan, Nousiaisten pieni ihastuttava kirjasto jämähtää menneisyyteen. En kuitenkaan väitä, että kirjaston julkisivut ovat tylsän sävyiset. Mutta kirjasto sisältä päin ei ole kovinkaan energinen tai piristävä. Uusi sisustus kirjastoon toisi mukavan vaihtelun arkeen ja vapaa-ajalle. Museomaisen tyylin voisi vaihtaa pirteään tai muuten kirkkaanpaan sävyyn. Turun kaupungin kirjaston sisustus tyylistä voisi ottaa ideoita myös Nousiaisten kirjaston uuteen sisustukseen. Esim. uutta väriä seiniin, kirjahyllyjen asentoa voisi muuttaa, uudet sohvat ja penkit nykyisten tilalle, lukunurkkauksen voisi tehdä johonkin jne.

Idea/Aloite sai kannatusta, joten se toimitetaan eteenpäin kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Eila Yliojalle. (17.2.2015) 


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • 29.9.2015

  Aloite kirjaston sisustuksen uudistamisesta on edennyt ja kirjaston nuorten aluetta on uudistettu siten, että vanhat sohvat on poistettu ja tilalle on hankittu uudet.

 • Viety eteenpäin 2.10.2015
  Idea/Aloite sai kannatusta, joten se toimitetaan eteenpäin kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja Eila Yliojalle. (17.2.2015)
 • VASTAUS 2.10.2015
  Aloite kirjaston sisustuksen uudistamisesta on edennyt. Aloitteen pohjalta kirjaston nuorten aluetta on uudistettu siten, että vanhat sohvat on poistettu ja tilalle on hankittu uudet.

Kommentit (0)

Kommentoi