• Julkaistu
  15.2.2016 
 • Viety eteenpäin
  12.4.2016 
 • Vastaus annettu
  12.4.2016 

Julkinen liikenne

15.2.2016 klo 14.40

- Julkinen liikenne liian kallista, 3,30€ liian kallista satunnaiselle matkustajalle, halvempia matkoja voisi käyttää enemmän

- Aikataulut pitäisi olla laajemmat ja tiheämmät, myös myöhempään kellonaikaan

- Bussit kulkisi koko Hämeenlinnan alueella, myös reuna-alueet, esim. osaan Hämeenlinnaa ei kulje viikonloppuna bussit ollenkaan ja arkena viimeinen bussi kulkee viiden-kuuden maissa

- Julkisen liikenteen laajempi käyttö olisi ekologisempaa


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 12.4.2016
  Idea toimitettu joukkoliikennekoordinaattori Maarit Kaartokalliolle.
 • VASTAUS 12.4.2016
  Joukkoliikennekoordinaattori Maarit Kaartokallio:

  Waltti tuo muutoksia. Esimerkiksi lasten lipulla voivat matkustaa vielä 16-vuotiaatkin. Walttiin tulee myös arvolippu, joka on ”matkakortille ladattavaa rahaa”. Arvolipulla matkustaminen on halvempaa kuin kertalipulla eikä se vanhene kuten nykyiset sarjaliput. Waltin käyttöönottoa valmistellaan ja tavoitteena on saada se tänä vuonna käyttöön.

  Kaupunkiliikenteessä tehdään linjastorakenneuudistus kesään 2017. Aikatauluja tutkitaan tässä yhteydessä. Reittiluonnokset ja mahdollisesti hahmotelmat aikatauluista tulevat julkisesti kommentoitaviksi vielä tänä keväänä.

  Edelleenkään ei voida luvata samantasoisia palveluja eri puolelle seutua, koska mitä vähemmän on asutusta sitä vähemmän on matkustajia.

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea