Siirry sisältöön
  • Julkaistu
    19.2.2016 
  • Viety eteenpäin
    11.5.2016 
  • Vastaus annettu
    11.5.2016 

V-päivä: Salaattiainekset erikseen

19.2.2016 klo 21.09 @ahvenistonkoulu

Toivoisin että salaattiaineita ei enää sekoitettaisi keskenään vaan ne jätettäisiin erillisiin kulhoihin. Jos ei esimerkiksi pidä tomaatista niin koko salaatti saattaa jäädä ottamatta. Jos taas salaattiaineet olisivat erikseen ei tätä ongelmaa olisi. Tällöin voisi ottaa kaikkea sitä mistä pitää. Linnan aterian työntekijöiltäkin jäisi yksi työvaihe pois kun ei tarvitsisi salaatteja sekoitella. Allergiasalaattejakaan ei tarvitsisi erikseen enää olla, koska allergisoivaa ainetta ei tarvitsisi omalle lautaselleen ottaa.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

  • Viety eteenpäin 11.5.2016
    Idea viety eteenpäin Linnan Ateria Oy:lle.
  • VASTAUS 11.5.2016
    Ravitsemuspäällikkö Karri Mikkonen, Tekme Oy:

    Kiitos kommentista! Puuropäivinä tarjolla on salaattibuffa, jossa salaatin ainesosat ovat erikseen. Muina päivinä salaatti on valmiiksi sekoitettu. Erikseen laitettuna säästetään ehkä aikaa siinä, kun aineksia ei sekoiteta keskenään. Toisaalta silloin pitää jokainen kulho täyttää ja täydentää erikseen ja aikasäästö voi kulua siinä. Tässäkin on perusteena myös se, että opetetaan syömään erilaisia makuja. Kun ainekset ovat samassa salaatissa, niin vaikka jostain aineksesta ei pidä, niin silti salaatti saattaa tulla otettua ja jossain vaiheessa voi huomata, että tuleekin syötä kaikki salaatin ainesosat.

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea