• Julkaistu
  19.2.2016 
 • Viety eteenpäin
  12.4.2016 
 • Vastaus annettu
  12.4.2016 

V-päivä: Airtrack Hämeenlinnaan

19.2.2016 klo 21.09

Ilmatäytteinen AirTrack-alusta on turvallinen ja hauska tapa harjoitella. AirTrack on saatavilla jopa 33 cm korkeana ja säädeltävä paine takaa sopivan kimmoisuuden eri tasoisille harrastajille. AirTrackin käyttö on helppoa – alusta täyttyy muutamassa minuutissa ja on heti käyttövalmis!

AirTrack sopii helpon muokattavuuden vuoksi kaiken tasoisille harrastajille. Mm. cheerleading-ryhmät sekä freerunning-harrastajat ovat löytäneet AirTrackin hienoksi harjoittelualustaksi. AirTrack sopii hyvin myös osaksi monipuolista liikuntasalia.

Hämeenlinnassa tällainen olisi hyvä sijoittaa vaikkapa Elenia areenalle. Siellä se olisi kaikkien halukkaiden ja seurojen käytössä. Se houkuttelisi varmasti uusia harrastajia useiden eri harrastusmuotojen pariin missä patjaa voisi hyötykäyttää. Hinta 15m pitkälle ja 20cm korkealle turvalliselle harrastusalustalle on noin 4000€. Siihen harvalla seuralla on varaa. Kun se olisi yhteiskäytössä niin syntyisi säästöä.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 12.4.2016
  Idea toimitettu tilaajapäällikkö Päivi Joenmäelle.
 • VASTAUS 12.4.2016
  Tilaajapäällikkö Päivi Joenmäki:

  Elenia-areenalle rakennettiin uusi telinevoimistelusali, jossa on myös volttimonttu harjoitteluun. Airtrackin hankintaa mietitään, mutta samalla tulee ratkaista myös ylläpito, huolto ja säilytys.

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea