• Julkaistu
  5.4.2015 
 • Viety eteenpäin
  7.7.2015 
 • Vastaus annettu
  21.7.2015 
Betoni ei rapistu, eikä pidä kovaa meteliä.

Betoniskeittiparkki Poriin!

5.4.2015 klo 17.11

Kunnollinen skeittiparkki porissa lisäisi nuorten vapaa-aika mahdollisuuksia sekä heidän motivaatiota liikkumaan. Skeittiparkkiin saapuisi lajia harrastavia niin läheltä, kuin kauempaakin asti. Nykyaikainen skeittiparkki parantaisin Porin ulkokuvaa, ja toisi Poriin varmasti myös pysyviä asukkaita. Porissa on tällä hetkellä vain yksi hyvä kuntoinen skeittihalli, joka on sisätiloissa ja on maksullinen. Ulkona sijaitseva skeittiparkki olisi vapaampi, paikalle voisi tulla -ja lähteä milloin haluaa. Skeittiparkkia suunitellessa tulee ottaa huomioon monia asioita, ja Suomen Rullalautaliitto RY:n toiminnan johtaja Anssi Paukkunen onkin koonnut asiasta oppaan: Opas betonisten skeittiparkkien hankintaan.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 7.7.2015
  Idean linkki on viety eteenpäin Porin vapaa-aikaviraston henkilökunnalle.
 • VASTAUS 21.7.2015

  Hei vaan!

  Kiitos ideastasi! Porilaisille skeittaajille, bmx-pyöräilijöille ja scoottaajille saatiin vuosien odottelun jälkeen kunnollinen hallitila ko. lajien harrastamiseen. Porissa on ollut jo pitkään myös betoninen skeittiparkki, joka sijaitsee Kaarisillan koulun pihassa. Skeittarit ovat itse olleet mukana sen suunnittelussa. Se on ollut välillä aika huonossakin kunnossa, mutta sitä ollaan korjailtukin välillä taloudellisten resurssien mukaan. Alueen asvaltointi uusittiin muutama vuosi sitten.

  Nyt on perustettu Satakunnan skeittarit ry. Yhdistys on ottanut asiakseen laittaa skeittiparkki kuntoon ja saanut Porin kaupungilta avustusta tähän tarkoitukseen. Alue on suunnitelmien mukaan syyskuun loppuun mennessä taas kunnossa.

  Lisätietoa ja muuta infoa projektin etenemisestä saat soittamalla Satakunnan skeittarit ry:n puheenjohtajalle Lauri Kämpälle, 0400 410 860 tai käymällä yhdistyksen nettisivuilla: https://satakunnanskeittarit.wordpress.com/

  Terveisin
  Jari Nyström
  Nuoriso-ohjaaja
  Porin kaupungin vapaa-aikavirasto

Kommentit (4)

Kommentointi on päättynyt.