• Julkaistu
  14.3.2016 
 • Viety eteenpäin
  13.6.2016 
 • Vastaus annettu
  28.2.2017 

Enemmän tytöille pukuhuoneita liikuntahallille

14.3.2016 klo 13.45

Monesti on tullut vastaan ongelma, kun pukuhuoneissa ei vain ole tilaa. Oriveden liikuntahallilla on vain kaksi pukuhuonetta tytöille ja pojille kuusi :O. Koulussa on välillä käynyt, että neljä eri luokkaa tyttöjä eli noin 40-50 tyttöä on joutunut ahtautumaan kahteen pukuhuoneeseen. Miksi pojilla on kuusi pukuhuonetta, vaikka heitä on vähemmän ja he tarvitsevat vähemmän tilaa toisinkuin tytöt? Kuitenkin se että tyttöjen pukkarit ovat käytävän päädyssä on hyvä asia, mutta tytöille muutama pukuhuone lisää olisi todella ihana ja hyvä asia.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 13.6.2016
  Oriveden kaupunki / Petteri Lähteenmäki, Sonja Lähdetmäki, Marika Mäkinen
 • VASTAUS 28.2.2017
  Liikuntahallin työntekijän vastaus:

  pukuhuoneita on yhteensä kuusi, neljä pojille ja kaksi tytöille, ne on numeroitu 3,4,5,6,7 ja 8. Jakoa ei voi tehdä 3 ja 3 koska pukuhuoneita yhdistää aina suihkuhuone….eli 3 ja 4 yhdistyy pesuhuoneella jne. Mutta jos tyttöjä on tulossa enemmän esim joku tapahtuma tms. laitetaan oviin 5 ja 6 laput joissa lukee tytöt tai naiset yms. sillon tämä ongelma poistuu, ja jos on turnaus jossa on pelkästään tyttöjä, sillon laitetaan ”tytöt”- lappu vielä 3 ja 4 oviinkin. Pääsääntöisesti koululaiset käyttää niin että pojat ovat 3 ja 4 pukkareissa ja tytöt 7 ja 8. Varsinkin talviaikaan on niin paljon käyttöä että esim päiväkodit ja vanhusten jumpparyhmät käyttävät sillon 5 ja 6 pukkareita.
  Lisäksi tietenkin kuntosalin puolella on pukuhuoneita 1 ja 1 eli yksi kummallekin sukupuolelle. Eli pukuhuoneita ei ole 8 vaan 6kpl, hämäävää on ettei ole pukuhuoneita 1 ja 2.

  Ilmeisesti kysyjä on sitä mieltä että olisi parempi että tytöille ohjattaisiin neljä pukkaria ja pojille kaksi tilanahtauden takia. Pääsääntöisesti koululaisten liikuntaryhmien tulisi mahtua kahteen pukkariin, mutta tilannetta voidaan katsoa ensi syksynä josko vaihdettaisiin nykyisestä toisinpäin. Keskustelen vielä työntekijöiden kanssa.

Kommentit (1)

Kommentoi

Kirjoita idea