• Julkaistu
  1.9.2016 
 • Viety eteenpäin
  21.9.2016 
 • Vastaus annettu
  21.9.2016 

Puhelin ilman akkua?

1.9.2016 klo 15.55

Siis ajattelin että, yleensä mulla ja mun kavereilla ainakin on akku loppu tosi usei. Ja viikonloppusi ei välttämättä oo mikään paikka auki mihi sais puhelimen latauksee. Siis onha jossai paikoissa pihalla pistorasioita, mut joko ne ei toimi tai ne on jossai huitsi skuudes. Et ois kiva saaha keskustaan yms. Paikkoja missä vois ladata puhelinta esim

 • 4.8.2022 klo 9.28 @Moderaattori_Marko moderoi sisältöä: Kommentointi suljettu, vastaus annettu 21.9.2016.

Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 21.9.2016
  Nuortenideat.fi yhteyshenkilö on antanut vastauksen ideaan.
 • VASTAUS 21.9.2016
  Hei!

  Aloitteesi on varmasti varsin ajankohtainen mutta asiana se ei ole sellainen, joka vaatisi virallisemman päätösprosessin. Muistutuksena kerrottakoon, että Nuortenideat.fi -palvelun tarkoituksena on tarjota nuorille tasokas, vakavasti otettava ja tasa-arvoinen palvelu, jonka kautta nuorilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan ja kehittämään todellisia asiakysymyksiä, ongelmia tai epäkohtia. Ideoiden kohdalla on myös pohdittava, miten ne vastaavat nuorten ja yhteiskunnan tarpeisiin laajemmassa mittakaavassa.

  Eri kaupungeissa on eri määrä julkisia tiloja, joissa nuoret voivat käydä lataamassa puhelimia ja muita älylaitteita. Kysymällä asiallisesti lupaa, näin voi tehdä esimerkiksi kirjastoissa, huoltoasemilla, nuorisotiloilla, kauppakeskuksissa ja niin edelleen. Saatavilla on myös erilaisia varavirtalähteitä tilanteisiin, kun tarvitaan lisävirtaa matkalla tai kaupungissa.

  Terveisin,
  Johanna Kalliomaa
  Yhteyshenkilö
  Nuortenideat.fi -palvelu

Kommentit (2)

Kommentointi on päättynyt.
 • No sähköpistokkeiden ylläpito ja sähkö itsessään eivät ole ilmaisia. Kahviloissa ja vastaavissa paikoissa *maksavat*asiakkaat saavat usein ladata puhelimiaan.
  Noin muuten ajateltuna, puhelimen voinee viikonloppuisinkin ladata kotona ja suunnitella sen käyttäminen sen mukaan, että akku riittää.
 • Profiilikuvan paikka Sähkömies
  Powerbank ostoon ja mukaan