Siirry sisältöön
 • Julkaistu
  2.1.2017 
 • Viety eteenpäin
  2.1.2017 
 • Päätös annettu
  31.1.2017 

Enemmän mahdollisuuksia nuorille bändeille ja muusikoille!

2.1.2017 klo 1.31 @jenna

Etenkin Oulun-sekä Lapin seudun bändit ja muusikot kaipaisivat enemmän mahdollisuuksia musiikin saralla, muun muassa bändikilpailuja- ja tapahtumia. Lions-liiton järjestämä Skeba-bändiskaba antoi hyvän mahdollisuuden nuorille, mutta viimeisimpien tietojen mukaan se valitettavasti lopetettiin. Olisi hienoa saada enemmän laaja-alaisia nuorille suunnattuja bändikilpailuja-ja tapahtumia, joissa piileskelevät kellaribänditkin voisivat tulla esille, sekä tapahtumien kautta tutustua muihin muusikoihin ja bändeihin, joka voisi taas antaa mahdollisuuden yhteistyöhön eri tahojen kanssa. Tästä loistavana esimerkkinä Nuorikulttuurin joka kolmas vuosi järjestämä valtakunnallinen Sounds-tapahtuma, joka on varmasti ollut ikimuistoinen kokemus siihen osallistuneille itsekin allekirjoittaneena! 


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Päätös annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 2.1.2017
  Koko Suomi / Suvi Aitto-oja, Johanna Kalliomaa, Heidi Leppäkari, Merja-Maaria Oinas, Sanni S
 • PÄÄTÖS 31.1.2017
  ​Oulun kaupungin nuorisopalvelut järjestää oululaisille nuorten bändeille bändikilpailun keväällä 2017.

  Kilpailu on kaksivaiheinen: ensimmäisessä vaiheessa kilpailijoiden biisit ovat netissä äänestettävissä ja eniten ääniä saaneet kutsutaan esiintymään katselmukseen. Katselmus on kilpailun toinen vaihe ja se järjestetään loppukeväästä. Katselmuksesta asiantuntijaraati valitsee esiintyjät lokakuussa järjestettävään konserttitapahtumaan. Konserttitapahtumassa on mukana myös nimekkäitä esiintyjiä ja valitut bändit pääsevät esiintymään tuhansille kuuntelijoille!

  Lisätietoja tapahtumasta on tulossa osoitteeseen: http://www.ouka.fi/oulu/nuoret/ tai niitä voi kysyä nuorisotyön koordinaattori Tarja Rönköltä p. 044 703 8233 / tarja.ronkko@ouka.fi

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea