Siirry sisältöön
 • Julkaistu
  4.1.2017 
 • Viety eteenpäin
  9.2.2017 
 • Vastaus annettu
  20.2.2017 
Porvoon Ohjaamo

Anna ideoita Porvoon Ohjaamolle!

4.1.2017 klo 16.18 @SaraT, @Petra_25

Porvoon Ohjaamo on WSOY-talon katutasossa osoitteessa Mannerheiminkatu 20 E sijaitseva alle 30-vuotiaiden palvelupiste, johon voi tulla ilman ajanvarausta, yksin tai kaverin kanssa. Ohjaamo on auki tiistaisin klo 13-16, keskiviikkoisin klo 13-17 ja torstaisin klo 13-18. Ohjaamoon voi tulla keskustelemaan mistä vain mieltä askarruttavasta. Autamme esimerkiksi tulevaisuuden suunnitteluun, työllistymiseen, kouluttautumiseen, toimeentuloon, asumiseen, hyvinvointiin ja vapaa-aikaan liittyvissä asioissa.

Tutustu Porvoon Ohjaamoon:

Ohjaamossa järjestetään lisäksi erilaisia teemailtoja ja ryhmätoimintaa. Nyt haluaisimme kuulla, mitkä teemat sinua kiinnostavat!


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 9.2.2017
  Porvoon kaupunki / Sara Tallsten, Porvoon Nuorisopalvelut Petra Backman
 • 9.2.2017

  Lähetetty eteenpäin Sanni Einovaaralle, Ohjaamon hankekoordinaattori

 • VASTAUS 20.2.2017
  Suuri kiitos kaikille Porvoon Ohjaamon teemailtakyselyyn vastanneille!
  Kesätyöt ja työnhaku yleisemminkin herättivät näin kevättalvella ehkä arvatenkin eniten kiinnostusta. Tähän toiveeseen Ohjaamossa on jo pyritty vastaamaankin järjestämällä kesätyöaiheinen ilta 15.2. klo 16 - 18. Illassa mm. annettiin vinkkejä kesätyöpaikkojen etsimiseen ja työnantajan lähestymiseen, autettiin työnhakuasiakirjojen laatimisessa sekä harjoiteltiin työhaastattelua. Kesätyönhaussa autetaan Ohjaamossa myös ihan jokaisena aukiolopäivänä (ti, ke ja to WSOY-talon katutasossa patsaan takana) ja katsotaan, jos myöhemmin keväällä saisimme järjestettyä vielä toisenkin kesätyöillan!
  Kiinnostusta herättivät työnhakuun liittyvien teemojen lisäksi erityisesti asunnon hankkiminen ja asuminen sekä ulkomailla työskentelyn mahdollisuudet. Näihin teemoihin ehditään varmastikin tarttumaan myös kuluvan kevään aikana. Hahmottelemme parhaillaan teemailtojen aikatauluja. Teemailloista tiedotetaan mm. somessa, eli seuraathan meitä Facebookissa OHJAAMOporvoo ja/tai Instassa ohjaamoporvoo! Meille saa mielellään tehdä ehdotuksia myös ihan livenä, sähköpostitse tai puhelimitse. Tiedäthän, että palvelemme myös nuorten porvoolaisten palvelut yhteen kokoavan Koppari.fi:n chatissa!
  Sanni Einovaara
  Navigaattori-hankkeen koordinaattori
  Porvoon nuorisopalvelut
  040 6761441
  sanni.einovaara@porvoo.fi
Kirjoita idea