Siirry sisältöön
  • Julkaistu
    6.2.2017 
  • Viety eteenpäin
    25.7.2017 
  • Vastaus annettu  

Liikunta Hämeenlinnan Lyseon koulussa

6.2.2017 klo 11.50 @Lyseo_Hml

Lukujärjestykseen toivotaan lisää liikuntatunteja, mutta ymmärrämme, että tälläinen voi olla vaikea järjestää. Siksi toivotaankin, että koulussa tarjottaisiin enemmän vapaaehtoisia mahdollisuuksia liikkua.

          Toivotaan, että koulun kuntosali tulisi vapaaehtoiseen käyttöön koulun oppilaille. KUntosalit maksavat, joten niissä käyminen voi helposti tulla kalliiksi. Siksi toivotaan, että koulumme oppilaat voisivat itse halutessaan käyttää kuntosalia, ja näin säästää rahaa. Myös kuntosalin laitteisiin toivotaan uudistusta. Laitteet alkavat jo olla aikansa eläneitä, eikä niillä enää pysty kuntoilemaan täysillä. Uusilla laitteilla treenaminen sujuisi paremmin. 

          Toivotaan myös parempia mahdollisuuksia pelata ulkona koripalloa ja jalkapalloa, sekä muita ulkopelejä. Toivomme siis, että kenttiä uudistettaisiin. Myös  lisää pelivälineitä, kuten salibandy- ja jääkiekkovarusteita, nyrkkeilysäkki, nyrkkeilyhanskoja ja leuanvetotankoja toivotaan. Koulun huonon sisäilman takia olisi hyvä, jos oppilaat voisivat pelailla ulkona. Toivome myös, että  kouluun järjestettäisiin lisää liikunnallisia tapahtumia, kuten urheilukisoja. Leikkimieliset kisat kannustaisivat   nuoria liikkumaan, ja pois puhelimien äärestä. Näitä kisoja ja tapahtumia voisi järjestää esimerkiksi koulun liikuntasalissa.

          Lisäksi toivomme, että oppilaat saisivat mahdollisuuden kokeilla eri urheilulajeja ilmaiseksi. Näin oppilaat voisivat innostua urheilusta, ja löytää  itselleen uusia harrastuksia.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Viety eteenpäin".

Lisätietoa

  • Viety eteenpäin 25.7.2017
    Idea toimitettu koulun rehtorille

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea