• Julkaistu
  7.2.2017 
 • Viety eteenpäin
  27.7.2017 
 • Vastaus annettu
  27.7.2017 

Nuorisotila

7.2.2017 klo 9.18 @Lyseo_Hml

Nuorisotiloja toivotaan lisää. Toivomuksena on myös, että niille laadittaisiin ikärajat esim 12-16 vuotiaat. Tähän syynä on se, että nykyään ne ovat täynnä aikuisa joten idea nuorille tarkoitetusta tilasta katoaa. Nuorisotiloja kaivataan, sillä ne ovat hyviä paikkoja nuorille jotka haluavat viettää aikaa yhdessä, mutta kaipaavat rauhaa esim vanhemmiltaan. Hyvät nuorisotilat saavat nuoret tutustumaan toisiinsa ja saamaan uusia kavereita ja takaavat turvallisen paikan jossa viettää  aikaa.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 27.7.2017
  Idea toimitettu nuoriso- ja lastenkulttuuripalveluille.
 • VASTAUS 27.7.2017
  Lyseon koulun läheisyyteen on nuorisopalvelut perustanut kahden viimeisen vuoden aikana kaksi uutta nuorisotilaa: pelitila Bunkkeri pääkirjastolle ja G-Nurkka Kauppakeskus Goodmaniin. Kauppakeskuksen nuorisotila on vuonna 2014 V-päivässä esitelty aloite. Tilat ovat suosittuja, mutta niihin mahtuu lisää kävijoitä. Nuorisotilojen ikäraja on pääsääntöisesti 13-17 v. Ainoastaan G-Nurkka on ikärajaton (nuorisolain puitteissa).

  Tällä hetkellä keskustan alueelle ei ole suunniteltu uusia nuorisotiloja, mutta lännen alueelle nuorisotoimintaan saadaan lisäresursseja Nummikeskuksen myötä syksyllä 2018.

  Noora Herranen, nuoriso- ja lastenkulttuuripäällikkö
Kirjoita idea