• Julkaistu
  7.2.2017 
 • Viety eteenpäin
  28.7.2017 
 • Vastaus annettu
  9.8.2019 

Harrastukset

7.2.2017 klo 9.37 @Lyseo_Hml

Olisi mukava että kaupunki ottaisi osaa nuorten harrastuksiin. Näin monilla perheillä olisi, tasavertainen mahdollisuus päästä harrastuksiin. Yksi tapa olisi, että kaupunki tukisi nuorten harrastus aloitteita, Että kaikilla olisi mahdollisuus kokeilla harrastuksia ilmaiseksi ennen päätöksen tekemistä. Hämeenlinnaan toivotaan kaupunki sota välineitä johon tavittaisiin: patjoja, esteitä, palloja, maaleja, lippuja. Tavaroita voisi hallinnoida esim nuorisopalvelut tai joku järjestö.


Ideaa ei voi kannattaa, koska se on tilassa "Vastaus annettu".

Lisätietoa

 • Viety eteenpäin 28.7.2017
  Idea toimitettu "Liikkuva koulu" -hankkeelle.
 • VASTAUS 9.8.2019

  Hämeenlinnan kaupungin osallisuusohjaajan vastaus:

  Hämeenlinnan kaupunki tuottaa yhdessä Lasten liikunnan tuki ry:n kanssa vuosittain nuorten liikuntalukkarin, johon on koottu maksuttomia liikuntamahdollisuuksia nuorille.

  Liikuntalukkarin toiminta on avointa kaikille Hämeenlinnan koulujen oppilaille sukupuolesta, liikuntataidoista tai liikunnallisesta aktiivisuudesta riippumatta. Osallistuminen toimintaan ei vaadi ennakkoilmoittautumista eikä sitoutumista, nuori voi käydä vaikka kerran viikossa haluamassaan ryhmässä, tai vaikka joka päivä. Ryhmässä on aina osaava ja innostava ohjaaja paikalla. Toiminta järjestetään yhdessä paikallisten liikuntatoimijoiden kanssa, höntsävuoroilla olevien Lasten Liikunnan Tuen ohjaajien ja Zapway-perheliikuntatoiminnan ohjaajien lisäksi ohjaajina toimivat asiantuntevat lajiohjaajat.

  Lisätietoa Lasten liikunnan tuki ry:n nettisivuilla.

Kommentit (0)

Kommentoi

Kirjoita idea