Ajankohtaista

3. joulukuuta 2015 kello 10.15.00

Äänestä Nuortenideat.fi Lottolähetykseen!

Veikkaus haastoi marraskuussa kansalaisia kertomaan, mikä veikkausvoittovaroja saanut taho tulisi esitellä vuoden 2016 ensimmäisessä lottolähetyksessä. Satojen ehdotusten joukosta esiraati on valinnut seitsemän finalistia äänestykseen, yksi niistä on vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi. 

Video: Nuortenideat.fi numero 4Nuortenideat.fi video

Katso palvelun esittelyvideo ja käy äänestämässä numeroa 4 (Koordinaatti) osoitteessa http://bit.ly/1N3B7JC.

Kilpailu on kova, joten tarvitsemme apuanne. Äänestetään yhdessä näkyvyyttä nuorten vaikuttamiselle!

Äänestysaikaa on 13.12. saakka. Eniten ääniä saaneesta kohteesta kuvataan pidempi insertti vuoden 2016 ensimmäistä lottolähetystä varten ja lottokoneen saa käynnistää kohteeseen läheisesti liittyvä henkilö.

Nuortenideat.fi (Ungasidéer.fi) on maksuton, valtakunnallinen vaikuttamispalvelu nuorten, organisaatioiden ja nuorten parissa toimijoiden käyttöön. Sen tuottavat yhteistyössä Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti, oikeusministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. Kaksikielinen Nuortenideat.fi on osa oikeusministeriön demokratiapalveluita verkossa (www.demokratia.fi).

Koordinaatti on osa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisopalveluita ja vastaa Nuortenideat.fi:n valtakunnallisesta koordinoinnista, tukipalveluista ja markkinoinnista.

Lisätietoja:

suunnittelija Merja-Maaria Oinas
tuki (at) nuortenideat.fi
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus

Kirjoita idea