Ajankohtaista

3. joulukuuta 2015 kello 13.52.28

Nuortenideat.fi-videokilpailu

Kerro oma ideasi videolla ja voit voittaa tuotepalkintoja!

Onko sinulla idea, jonka haluaisit kertoa muille? Onko esimerkiksi lähiympäristössäsi tai koulussasi asioita, joita haluaisit parantaa? Kerro ideasi videon avulla ja osallistu kilpailuun! Videoraati valitsee kilpailuun osallistuneista kolme parasta, jotka palkitaan tuotepalkinnoilla. Idean voi julkaista yksin tai ryhmässä, esimerkiksi koko luokan tai kaveriporukan voimin.

Kilpailuun voivat osallistua 13–20-vuotiaat. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan lupa videoiden julkaisemiseen ja kilpailuun osallistumiseen.

Ilmoita ideasi kilpailuun 14.2.2016 mennessä ilmoittautumislomakkeella: www.nuortenelama.fi/nuortenideat-kilpailu. Kilpailuun hyväksytään mukaan vain ideat, joihin on liitetty sitä kuvaava, itse tehty video. Idean perustelut ovat tärkeitä sen etenemisen kannalta.

Näin osallistut
Kuvaa maksimissaan 2 minuuttia pitkä video, jolla kerrot ideastasi haluamallasi tavalla. Lataa videosi YouTubeen, Vimeoon tai muuhun videopalveluun.

  1. Rekisteröidy/kirjaudu Nuortenideat.fi-palveluun (rekisteröitymisohjeet)
  2. Kirjoita ideasi
  3. Linkitä ideaan kuvaamasi video (lisää upotuskoodi) ja julkaise ideasi.
  4. Ilmoita ideasi mukaan kilpailuun yllä olevan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Videon sisältö ja toteutustapa on vapaa. Videon tulee olla hyvän maun mukainen ja noudattaa hyvää netikettiä eikä se saa rikkoa tekijänoikeuksia. Emme julkaise asiattomia, loukkaavia tai rasistisia videoita.

Voittajavideot julkistetaan Nuortenideat.fi:ssä ja palvelun some-kanavissa 29.2.2016, voittajiin ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti.

Käyttöehdot ja tietojen keräys
Kilpailuvideoita ei ladata Nuortenideat.fi-verkkopalvelun palvelimelle vaan ne linkitetään alkuperäisestä lähteestä sivustolle (esim. YouTube tai Vimeo). Ideoita ja linkkejä videoihin ei poisteta palvelusta vaan ne jäävät näkyviin myös kilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden nostaa ideoita ja videoita uudelleen näkyviin palvelun etusivulle myöhemmin. Tietoa kilpailusta ja videoista välitetään myös muiden kanavien kautta, kuten Nuortenideat.fi:n sosiaalisessa mediassa (Facebook, Twitter, Instagram) sekä yhteistyökumppaneiden verkko- ja yhteisöpalveluissa.

Pidätämme oikeuden jättää julkaisematta asiattomat videot.

Videoiden ilmoittamisen yhteydessä kerättäviä henkilötietoja käytetään ainoastaan yhteydenottoon voittajia palkittaessa. Tietoja ei myöskään luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kilpailuvideot julkaistaan nimimerkillä, videon tekijän oikeaa nimeä ei julkaista.

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti. Koordinaatti on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka toiminnan rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö. Koordinaatti on osa Oulun kaupunkiorganisaatiota.

Nuortenideat.fi (Ungasidéer.fi) on maksuton, valtakunnallinen vaikuttamispalvelu nuorten, organisaatioiden ja nuorten parissa toimijoiden käyttöön. Sen tuottavat yhteistyössä Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti, oikeusministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. Kaksikielinen Nuortenideat.fi on osa oikeusministeriön demokratiapalveluita verkossa (www.demokratia.fi).

Järjestäjän yhteystiedot:
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus
nutikoordinaatio(at)ouka.fi
www.koordinaatti.fi/yhteystiedot

Videokilpailu on osa Mediataitoviikon toimintaa, jonka valtakunnallisesta koordinoinnista vasta Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVI. Lisätietoa Mediataitoviikosta: www.mediataitoviikko.fi.

Kilpailu ruotsiksi osoitteessa www.ungasideer.fi/kampanjer

Kirjoita idea