Ajankohtaista

16. helmikuuta 2016 kello 16.05.54

Nuortenideat.fi-verkkokoulutukset

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti vastaa Nuortenideat.fi-palvelun tukipalvelusta ja markkinoinnista. Ilmoittaudu mukaan tuleviin verkkokoulutuksiin:

Nuortenideat.fi-verkkokoulutus, perjantaina 11.3. klo 9:30–11:30

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, joka on suunnattu ensisijaisesti toimijoille, jotka ovat jo perustaneet Nuortenideat.fi-palveluun oman organisaatiosivun tai tehneet päätöksen ottaa vaikuttamispalvelun käyttöönsä.


Nuortenideat.fi-verkkokoulutus: nuorten verkkovaikuttaminen, tiistaina 15.3. klo 13:30–15:00

Koordinaatti järjestää verkkokoulutuksen, joka keskittyy nuorten verkkovaikuttmaiseen ja vaikuttamistaitoihin. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu vaikuttamispalvelua käyttäville toimijoille, jotka haluavat perehtyä tarkemmin verkkovaikuttamiseen ja siihen, miten Nuortenideat.fi-palvelua voi hyödyntää nuorten mielipiteiden kuulemisessa. Koulutuksessa esitellään myös Sinä olet demokratiakasvattaja! -opas, jonka Koordinaatti on julkaissut.


Webinaari: Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi, torstaina 5.4. klo 13:00–14:30

Koordinaatti järjestää webinaarin (verkossa järjestettävän info- ja keskustelutilaisuuden), jossa esitellään Nuortenideat.fi-palvelu ja kerrotaan sen käyttöönotosta. Webinaari on suunnattu kaikille vaikuttamispalvelusta kiinnostuneille toimijoille.


Lisätietoja koulutuksista: 

suunnittelija Merja-Maaria Oinas, merja-maaria.oinas(at)ouka.fi, p. 044 703 8303
Koordinaatti - Nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kehittämiskeskus

Kirjoita idea