Ajankohtaista

16. kesäkuuta 2016 kello 10.40.39

Koulutukset ja kehittämispäivät

Nuortenideat.fi-palvelun keskitettyjä verkkokoulutuksia järjestetään syksyllä 2016:

Nuortenideat.fi-verkkoklinikka
Tiistaina 30.8.2016 klo 13:30–15:00

  • Onko sinulla kysymyksiä palvelun käyttöön, ideoiden etenemiseen tai vaikuttamispalvelun markkinointiin liittyen? Osallistu verkkoklinikalle ja saat vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin! Suunnattu vaikuttamispalvelun käyttöön ottaneille organisaatioille. 
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen ennakkoon 25.8. mennessä Koordinaatin kalenterissa.


Webinaari: Vaikuttamispalvelu Nuortenideat.fi
Keskiviikkona 31.8.2016 klo 13:30–15:00

  • Miten Nuortenideat.fi-palvelu toimii? Kuka sen voi ottaa käyttöönsä ja miten se tapahtuu? Tule kuulemaan kaikille avoin esittely Nuortenideat.fi-palvelusta ja sen käyttöönotosta. 
  • Lisätiedot ja alustava ohjelma Koordinaatin kalenterissa.


Verkkokoulutus: Nuortenideat.fi-verkkokoulutus
Tiistaina 6.9. klo 9:30–12:00

  • Koulutuksessa esitellään organisaatioiden yhteyshenkilöiden näkökulmasta Nuortenideat.fi-palvelun toiminnallisuudet, yhteyshenkilön tehtävät ja materiaalit työn tueksi. Suunnattu palvelun käyttöönottaneille organisaatioille. Suunnattu palvelun käyttöön ottaneille organisaatioille.
  • Lisätiedot ja ilmoittautuminen ennakkoon 2.9. mennessä Koordinaatin kalenterissa.


Kehittämispäivät Vantaalla 9.-10.11.2016

Valtakunnalliset Nuortenideat.fi-kehittämispäivät järjestetään ensimmäistä kertaa marraskuun alussa. Vaikuttamispalvelua kehittämään ja arvioimaan kutsutaan palvelua käyttävät ja sen kehittämisestä kiinnostuneet. Päivien aikana verkostoidutaan sekä jaetaan kokemuksia palvelun käytöstä ja markkinoinnista. Lisää päivät jo kalenteriisi! Ilmoittautumisohjeet ja alustava ohjelma julkaistaan syksyllä.

Kirjoita idea