Ajankohtaista

4. lokakuuta 2016 kello 12.00.22

Ilmoittaudu mukaan Nuortenideat.fi-päiville!

Valtakunnalliset Nuortenideat.fi-päivät järjestetään 10.–11.11.2016. Päivien ohjelma jakaantuu kahdelle paikkakunnalle ja teemalle.

Ilmoittautuminen on nyt avattu, tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan Koordinaatin kalenterissa! Voit ilmoittautua joko molempiin päiviin tai pelkästään toiseen päivään.

Perjantain tapahtuman Tiedekeskus Heurekassa juontaa Nuortenideat.fi:n keulakuva Justimus! Tilaisuuden jälkeen tarjoamme maksuttoman käynnin tiedekeskus Heurekaan ennakkoon ilmoittautuneille.

Nuortenideat-merkki

Torstai 10.11. Nuortenideat.fi-verkostopäivä

Helsinki, Hotel Arthur (Vuorikatu 19), Mäen sali

Nuoret ja palvelua käyttävät aikuiset ympäri Suomea ovat tervetulleita verkostoitumaan ja kehittämään Nuortenideat.fi-palvelua! Päivän aikana osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua, vaihtaa kokemuksia ja hyviä käytänteitä. Päivän teemoina ovat markkinointi ja viestintä, tekninen kehittäminen, nuorten osallistaminen sekä verkkovaikuttaminen.

approved by Justimus

Perjantai 11.11. Nuortenideat.fi
- Approved by Justimus

Vantaa, Tiedekeskus Heureka (Kuninkaalantie 5), Auditorio

Tervetuloa Nuortenideat.fi-tapahtumaan Vantaan Heurekaan! Tapahtuman juontaa Nuortenideat.fi-palvelun keulakuvana toimiva Justimus! Tilaisuudessa kuullaan myös nuorten puheenvuoroja vaikuttamisesta ja osallistumismahdollisuuksista sekä kokemuksia Nuortenideat.fi-palvelusta. Tule kuulemaan, mistä palvelussa on kyse!

Lisätiedot

Koordinaatin suunnittelija Merja-Maaria Oinas
p. 044 703 8303, tuki (at) nuortenideat.fi

Kirjoita idea