Siirry sisältöön

5. Tietosuojaseloste

Palvelun käyttäjärekisteriin tallennetaan seuraavat tiedot:

  • etunimi
  • sukunimi
  • käyttäjätunnus
  • syntymävuosi
  • kotikunta
  • sähköpostiosoite tai puhelinnumero
  • profiilikuva
  • seuratut aiheet
  • luodut ideat
  • kysymykset
  • mahdollinen organisaatiotieto
  • rooli

Käyttäjärekisteriin tallennettavia henkilötietoja käytetään palvelun ylläpitoon ja käyttäjätukeen liittyvissä tehtävissä. Ainoastaan palvelun moderaattorit pääsevät näkemään kaikkien palvelun käyttäjien henkilötiedot. Kun idea viedään eteenpäin, idean kirjoittajan nimi ja sähköpostiosoite välitetään idean vastaanottavalle organisaatiolle idean käsittelyyn liittyvää yhteydenpitoa varten. Julkisena ideasivulla näkyy käyttäjän nimimerkki sekä idean kommentointi- ja kannatustiedot.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Esimerkiksi tietoliikenteen häirintään syyllistyneiden tietoja voidaan luovuttaa rikoksen selvittämistä varten. Henkilötietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Voit itse tarkistaa, muuttaa tai poistaa palveluun tallennettuja henkilötietojasi kirjautumalla palveluun. Mikäli palveluun kirjautuminen ei ole jostain syystä mahdollista, voit pyytää jäljennöksen itseäsi koskevista tiedoista ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään. Tietojasi pyytäessäsi sinun on osoitettava henkilöllisyytesi ja siten oikeutesi tietojen tarkastamiseen. Voit myös pyytää rekisterinpitäjää poistamaan henkilötietosi palvelusta, tai korjaamaan tai täydentämään niitä.Kerrothan pyynnössäsi, mikä tieto on mielestäsi virheellinen tai puutteellinen, millä perusteella, ja miten tietoa tulisi muuttaa.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot:

Oulun kaupunki / Osaamiskeskus Koordinaatti
tuki (at) nuortenideat.fi, p. 044 703 8215/Jaana Fedotoff
PL 17
90015 Oulun kaupunki

Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, ota ensisijaisesti yhteyttä rekisterinpitäjään (yhteystiedot yllä). Sinulla on oikeus valittaa tietojesi käsittelystä myös tietosuojavaltuutetulle (yhteystiedot: www.tietosuoja.fi).

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä oikeusministeriön ylläpitämissä verkkopalveluissa: http://oikeusministerio.fi/tietosuoja.

Päivitetty 7.6.2018

Kirjoita idea