Oma sivu

Julkisessa profiilissa näkyvät käyttäjänimi, kuva ja kyseisen käyttäjän kirjoittamat ideat. Oman sivun kautta voit hallita hallita käyttäjätietojasi ja seurata sinua kiinnostavia ideoita.

Yhteenveto

Ensimmäisellä välilehdellä näkyy käyttäjän kuva, tilastotietoja toiminnastasi palvelussa, seuraamasi aiheet ja organisaatiot sekä listaus omista ja seuraamistasi ideoistasi.

Viestit

Viestit-välilehdeltä löytyy listaus saamistasi viesteistä. Listaukseen voi valita näkyviin saapuneet tai lähetetyt viestit. Uuden viestin voi kirjoittaa ”Uusi viesti” -painiketta klikkaamalla. Tavalliset käyttäjät voivat lähettää viestejä vain yhteyshenkilöille ja moderaattoreille.

Omat tiedot ja asetukset

Oman käyttäjäprofiilin tietoja voi muokata ”Omat tiedot ja asetukset” -välilehden kautta. Uuden profiilikuvan pääsee vaihtamaan klikkaamalla kuvan alta klikkaamalla ”Vaihda”. Valitse uusi profiilikuva omalta tietokoneelta tai puhelimestasi. Profiilikuvan suositeltava koko on 220 x 220 pikseliä. Voit rajata kuvaa painamalla "Rajaa" painiketta. Profiilikuvan voi myös poistaa kokonaan painamalla "Poista".

Organisaatioita ja aiheita voi lisätä seurantaan ”Seuraa aiheita” ja ”Seuraa organisaatioita” -painikkeiden kautta.

Käyttäjätunnukseen liittyviä tietoja pääsee muokkaamaan painamalla ”Omat tiedot” -otsikon vierestä ”Muokkaa tietoja”-painikkeella. Muutokset tallennetaan ”Tallenna” -painikkeella.

Vaihda salasana

Salasana vaihdetaan ”Vaihda salasana” -välilehdeltä. Lomakkeelle syötetään ensin nykyinen salasana ja uusi salasana kahteen kertaan. Muutos tallennetaan ”Tallenna” -painikkeella.