Organisaatiot

Tässä palvelussa organisaatioilla tarkoitetaan kaikkia palveluun liittyneitä kuntia, järjestöjä, kouluja, oppilaskuntia, nuorten vaikuttajaryhmiä ja muita yhteisöjä.

Kaikki palveluun perustetut organisaatiot löytyvät Organisaatiot-sivulta. Voit hakea organisaatioita hakutoiminnon avulla, joko vapaalla sanahaulla, organisaatiotyypin tai kunnan perusteella. Organisaation sivulta löydät esittelyn, yhteyshenkilöt ja kyseiselle organisaatiolle tehdyt ideat ja kysymykset.

Yhteyshenkilöt

Yhteyshenkilöiden tehtävänä on auttaa ideoiden luomisessa ja eteenpäin viemisessä, joten heiltä voi kysyä neuvoa, joko chatin kautta tai yksityisviestillä. Yhteyshenkilön kuvan alla lukee vihreällä Online, kun henkilö on paikalla ja tällöin häneen voi ottaa chatin kautta yhteyttä. Tällöin tämä tapahtuu painamalla hiirellä tuota sanaa. Harmaalla näkyvä Offline ilmaisee, ettei yhteyshenkilö ole paikalla. Tällöin voi lähettää yksityisviestin klikkaamalla kirjekuoren kuvaa.

Kysy organisaatiolta

Jos haluat kysyä jotain organisaatiolta julkisesti, valitse ”Kysy organisaatiolta”. Avautuvaan lomakkeeseen voit kirjoittaa kysymyksen otsikon, viestin ja valita aiheen. Organisaation yhteyshenkilö vastaa kysymykseen kommentointitoiminnon avulla ja tähän voi muutkin kommentoida. Kysymys löytyy myöhemmin organisaatiosivulla olevasta listasta ideoiden kanssa.

Kirjoita idea