Rekisteröityminen

Ideoiden kirjoittaminen edellyttää rekisteröitymistä palvelun käyttäjäksi. Linkin rekisteröitymistoimintoon löydät etusivulta ja oikeasta yläreunasta. Rekisteröidy-linkkiä klikkaamalla avautuu sivu, josta voit valita rekisteröitymistavan. Voit luoda uudet Nuortenideat.fi -tunnukset tai käyttää Facebook-tunnuksiasi.

Facebook-rekisteröityminen esitäyttää lomakkeen tiedot Facebook-palveluun tallennetuilla tiedoillasi. Esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite ja profiilikuva haetaan Facebook-profiilista, mutta voit vielä halutessasi muokata tietoja ennen hyväksymistä.

Rekisteröityminen tulee vielä vahvistaa vahvistusviestillä lähetettävän PIN-koodin avulla. Voit valita lähetetäänkö vahvistusviesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Rekisteröitymislomakkeen täyttämisen jälkeen avautuu sivu, johon tulee täyttää viestissä lähetetty nelinumeroinen PIN-koodi. Uusi käyttäjätunnus aktivoidaan, kun olet syöttänyt koodin vahvistussivulle. Sähköpostiin toimitettavasta vahvistusviestistä löytyy myös linkki, jota klikkaamalla tunnus voidaan aktivoida. Aktivoinnin jälkeen tunnus on käytössä ja käyttäjä voi kirjautua sisään palveluun.

Jatkossa linkki kirjautumiseen löytyy sivun oikeasta yläreunasta. Voit kirjautua Nuortenideat.fi-tunnuksilla tai Facebook-tunnuksilla, jos olet yhdistänyt ne käyttäjätunnukseesi.

Jos vahvistussähköpostia ei näy niin kannattaa tarkistaa myös roskapostikansio. Mikäli sitä ei sieltäkään löydy niin ole yhteydessä palvelun moderaattoreihin joko chatin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tuki@nuortenideat.fi

Kirjoita idea