Tarvitsetko apua?

Jokaisella palvelussa mukana olevalla organisaatiolla on yhteyshenkilö, joka auttaa käyttäjiä ideoiden kirjoittamisessa, julkaisussa, eteenpäin viemisessä ja päätöksen kirjaamisessa.

Voit kysyä neuvoja ideoihin ja palvelun käyttöön reaaliaikaisen chatin avulla yhteyshenkilöiltä ja moderaattoreilta, kun he ovat kirjautuneina palveluun. Voit lähettää heille myös yksityisviestin. Chat ja yksityisviestin lähettäminen yhteyshenkilöille mahdollistavat helpon tavan ottaa yhteyttä.

Yhteyshenkilöt ovat paikalla tiettyinä aikoina ja neuvovat erityisesti omaan organisaatioonsa liittyvissä asioissa sekä ideoiden luomisessa ja eteenpäin viemisessä. Yhteyshenkilön tiedot löytyvät organisaation sivulta.

Moderaattorit valvovat palvelun käyttöä ja tukevat käyttäjiä palvelun käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Nuorten tieto- ja neuvontatyön kehittämiskeskus Koordinaatti vastaa vaikuttamispalvelun ylläpidosta, koordinoinnista ja yleisestä moderoinnista sekä tarjoaa maksutonta käyttökoulutusta ja koulutusmateriaaleja. Organisaatiosivujen hyväksyminen sekä yhteyshenkilöiden tukeminen ovat myös Koordinaatin vastuulla.

Kirjoita idea