Gå till innehållet
  • Publicerad
    30.5.2017 
  • Idén förts vidare
    28.7.2017 
  • Idén har besvarats
    8.8.2017 

Kouluruuat

30.5.2017 kl 10.50 @NYKHämeenlinna

Haluaisin tervellisempää kouluruokaa ja enemmän luonnonperäisiä tuotteita. Esimerkiksi enemmän salaattivaihtoehtoja ja monipuolisempia ruokia. Koska silloin varmasti vielä useammat oppilaat söisivät kouluruokailussa. Ruuan valmistukseen pitäisi myös kiinnittää enemmän huomiota, koska esimerkiksi pihvit lilluvat aina rasvassa. Myös perunaa, porsaskastiketta ja täysjyväriisiä voisi vähentää, koska niitä on lähes aina. Niiden tilalle voisi lisätä esimerkiksi pastaruokia, keittoja ja puuroja.


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

  • Idén förts vidare 28.7.2017
    Idea toimitettu ateriapalveluille.
  • SVAR 8.8.2017
    Listasuunnittelussa pitää miettiä sitä, mikä on ruoan valmistuksellisesti mahdollista - mitä ruokia on mahdollista tehdä ja minä päivänä viikon aikana. Palvelukuvauksessa on myös määritelty mm. puurojen määrä 6 viikon aikana. Porsaskastiketta on 6 viikon listalla kahdesti eli 2 ateriaa kolmestakymmenestä. Myös täysjyväriisiä on kahdesti kuuden viikon aikana. Perunaa tai perunasosetta on useammin, koska se on osa suomalaista ruokaperintöä.

    Karri Mikkonen, ravitsemuspäällikkö, Tekme Oy

Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé