• Publicerad
  21.9.2015 
 • Idén förts vidare
  20.1.2016 
 • Idén har besvarats
  6.4.2016 

Ensi vuoden Nippori ^-^

21.9.2015 kl 8.52

Haluaisimme ensi vuoden Nipporiin teemaksi Etelä-Korean <3 Kokeilisimme tehdä kimchiä ja katsoisimme vaikka jonkun korealaisen elokuvan. Voisimme myös kuunnella korealaista musiikkia ja katsoa muutenkin mitä Korean kulttuuriin kuuluisi.


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 20.1.2016
  Viety eteenpäin Nipporin suunnittelutiimille.
 • SVAR 6.4.2016
  Hei @kawaiipotato!

  Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, mutta Nipporin järjestäjätiimi kiittää ideasta ja lähettää seuraavanlaisia terveisiä:

  Nippori on japanilaiseen pop-kulttuuriin keskittyvä tapahtuma, joten Korea koko tapahtuman teemana ei oikein sopisi. Sen sijaan on ihan mahdollista, että johonkin tulevaan Nippori -tapahtumaan voitaisiin luoda kuvailemasi kaltainen Korea -aiheinen työpaja tai teemahuone! Vuoden 2016 Nipporin ohjelman suunnittelu tehtiin jo niin vauhdilla etukäteen, että tänä vuonna Korealaisuutta ei valitettavasti mahtunut mukaan. Idea on hyvä ja tiedämme, että Korealainen pop-kulttuuri kiinnostaa tällä hetkellä monia, otamme siis asian ehdottomasti huomioon! Tervetuloa seuraavaan Nipporiin 8.10.2016, ohjelmaa riittää sekä kirjastolla, että keskustan nuokkarilla.


Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé