• Publicerad
  19.2.2016 
 • Idén förts vidare
  22.4.2016 
 • Idén har besvarats
  22.4.2016 

Lyseon terveydenhoitajan paikallaoloajat

19.2.2016 kl 16.38 @Lyseo_Hml

-Terveydenhoitajalle sijainen hänen useitten poissaolojen vuoksi

-Avoin vastaanottoaika pidemmäksi koska aikaa ei ole tarpeeksi kaikille

-Avoin vastaanottoaika on samaan aikaan kun ruokailu joten jos tahtoo käydä terveydenhoitajalla ei voi käydä ruokailussa


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 22.4.2016
  Idea toimitettu koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluesimies Sari Tuomivaaralle.
 • SVAR 22.4.2016

  Palveluesimies Sari Tuomivaara:

  Kiitos palautteesta!

  Kouluterveydenhuollossa tulee olla yksi terveydenhoitaja 600 oppilasta kohti. Lyseon koulussa on oppilaita noin 430. Lyseon koulun lisäksi terveydenhoitaja on kerran viikossa Rengon koulussa, missä oppilaita on noin 170. Muita poissaolon syitä terveydenhoitajalla on mm kaikkien terveydenhoitajien yhteinen kuukausikokous 1krt/kk, työnohjaus 2h/joka toinen kuukausi, yläkoulun terveydenhoitajien tiimin kokous 2h/joka toinen kuukausi, oppilashuollon kokoukset/tapaamiset, HPV- ja joukkoinfluenssarokotukset yhdessä muiden terveydenhoitajien kanssa. Näihin poissaoloihin ei valitettavasti ole mahdollista hankkia sijaista vaikka pidämmekin todella tärkeänä sitä, että terveydenhoitaja olisi aina tavoitettavissa koululla.

  2.5.2016 lähtien avoin vastaanotto aika tulee olemaan klo 10-11. Arvioimme vuoden 2016 lopussa, oliko tämä uusi aika sopiva. Tähän arviointiin haluaisimme mieluusti myös oppilaiden palautteita mukaan! Muistattehan myös, että terveydenhoitajan tavoittaa myös Wilman kautta. Wilman kautta voi sopia ajan, milloin rauhassa voi tavata terveydenhoitajaa.

Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé