• Publicerad
  19.2.2016 
 • Idén förts vidare
  11.5.2016 
 • Idén har besvarats
  11.5.2016 

Ulkoilmateatteri kantolaan

19.2.2016 kl 16.37 @Lyseo_Hml

-Lisäisi kulttuuria (turistikohde)

-Toisi ihmisiä yhteen

-Mukava ajanviettotapa

-Käyttöä kantolan puistolle

(-yhteistyössä esim.bio marilyn)


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 11.5.2016
  Idea viety eteenpäin Linnan Kehitys Oy:lle.
 • SVAR 11.5.2016

  Toimitusjohtaja Mervi Käki, Linnan Kehitys Oy:

  Kantolan tapahtumapuistolla on ihan oma funktionsa ja siihen on melko vaikea yhdistää muita toimintoja. Tutkimme ja mietimme tätä puistoa suunniteltamessa. Puisto on kooltaan massiivinen ( max. 55 000 ihmistä, mutta mahtuu n. 80 000 ihmistä). Eli se on suunniteltu massatapahtumille, toki se sallii myös muutamien tuhansien ihmisten tilaisuudet.
  Kun puhutaan monimuotoisista ja paljon rakentamisaikaa vaativista tapahtumista, on hankalaa järjestää pienimuotoisempia tilaisuuksia, jota vaativat sitten aina erikseen rakentamisen ja purkamisen ison tapahtuman tieltä. Tämä nostaa pienen tilaisuuden kustannuksia.
  Ulkoilmateatteri on sinänsä hauska idea, mutta vaatii valkokankaat, projisoinnit ja erinomaisen äänentoiston, jotka on kalliita toteuttaa. Lisäksi kun Kantola on iso, aukea paikka, niin on hankalaa teknisesti rajata lipunlunastaneiden ja ”vapaamatkustajien rajaus.
  Ilmaisteatteria tuskin kukaan on valmis toteuttamaan.

  Sitten on vielä yksi haaste; Suomen ihanat, valoisat yöt. Toimisi vasta heinäkuun loppupuolesta, jolloin järkevään aikaan on riittävän pimeää.
  Ja sitten saattaa myös sataa… niin kuin viime kesänä. Vaatisi ehkä rakennettavaksi myös yleisökatokset.

  Jollakin sponsorointimallilla ehkä olisi mahdollista tänä kesänä, jolloin Kantolassa on hiljaisempi kesä, mutta ensi kesäksi on paljon varauksia (rakentamis- ja purkuaikoineenn. 3 vkoa/ tapahtuma), joten on vaikea vielä sanoa, milloin voisi löytyä teatterille.

  Valmis ulkoilmateatteri on Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri, jota pyörittää Otto Kanerva. Hän hakee mielellään erilaisia uusia ideoita teatteritoiminnalle, kun näytöskausi on ohi ( kesäkuun loppu –heinäkuu). Siellä on katsomo, tarjoilupaikat valmiina, osin äänentoistokin. Siitä voisi löytyä tälle ideaa!


  Osallisuuskoordinaattori Mervi Hiltunen:

  Idea vietiin Nuorten Huippukokoukseen (20.4.2016) ja elokuva/picnicpäivän toteuttamiseen myönnettiin 9000 euroa. Idea toteutetaan elokuussa Linnan Puistossa.

Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé