• Publicerad
  19.2.2016 
 • Idén förts vidare
  11.5.2016 
 • Idén har besvarats
  11.5.2016 

V-päivä: Vaarallinen suojatie Vanajantiellä

19.2.2016 kl 21.10

Vanajantiellä Forever-Kuntoklubin edustalla on suojatie joka on vaarallinen. Suojatie on merkattu kylteillä mutta mukulakivien takia maassa ei ole viivoja. Autoilijat eivät huomaa sitä. Nyt kun vanajantiellä on tietyö menossa autoilijat eivät aja kovaa. Mutta kun tietyötä ei ole, autoilijat kaahaavat ja menevät kovaa. Tällöin tietä joka muutenkin on melkoisen leveä on lähes mahdoton ylittää. Tielle pitäisi saada paremmat merkinnät suojatien olemassaolosta jotta vaaratilanteilta vältyttäisiin. Tiellä kulkee myös raskaita ajoneuvoja joita jalankulkijat sitten väistelevät kun suojatietä ei huomata.


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 11.5.2016
  Idea viety eteenpäin kaupungin liikennesuunnitteluun.
 • SVAR 11.5.2016
  Liikennesuunnittelijat Minna Aakkula, Hannu Sainio ja Jussi Yli-Seppälä (20.4.2016 Dno: Yhla 2930/2015)

  Suojatie voidaan lain mukaan osoittaa joko liikennemerkillä, tiemerkinnällä tai molemmilla. Tässä tapauksessa suojatie on merkitty vain liikennemerkeillä, koska kivipinnoitteeseen on hankalaa maalata kestäviä tiemerkintöjä.

  Vanajantien alkuosaa korjataan ja parannetaan parhaillaan. Myös loppuosan parantaminen on suunnitelmissa pidemmällä aikavälillä. Tätä ennen mitään suuria toimenpiteitä suojatien parantamiseksi ei todennäköisesti ole taloudellisesti mahdollista luvata

Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé