• Publicerad
  22.2.2016 
 • Idén förts vidare
  22.2.2016 
 • Idén har besvarats
  8.3.2016 

Savukkeiden ja nikotiinipitoisten tuotteiden myynnin lailla kieltäminen

22.2.2016 kl 19.01

Savukkeet ja nikotiinipitoiset tuotteet ovat haitaksi terveydellemme. Näemme usein koulujen ja julkisten tilojen takana nuorien polttelevan tai nuuskaavan. Tälle asialle on pistettävä STOPPI. Nuorten terveys on tärkeä asia. Meidän pitää luoda tuleville sukupolville terveellinen ja raikas ympäristö. Miksi emme ole tätä tehneet jo aikaisemmin? Ehdotan, että kiellämme lailla savukkeiden ja nikotiinipitoisten tuotteiden myynnin. Toivon, että Suomi ottaisi asian vakavasti ja olisimme tekemässä tuleville sukupolville hyvän elinympäristön. Toivottavasti tähän terveelliseen ja savuttomaan ideaan lähtisivät mukaan kaikki ihmiset koko maapallolla!


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 22.2.2016
  Suomen tasavallan presidentti Sauli Niinistö
 • SVAR 8.3.2016
  Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vastaanottanut viestinne koskien savukkeiden ja nikotiinipitoisten tuotteiden myynnin kieltämistä lailla. Kiitän viestistänne.

  Tasavallan presidentin toimivallasta säädetään perustuslaissa ja muilla laeilla. Tasavallan presidentillä ei tämän perusteella ole toimivaltaa kieltää savukkeiden tai nikotiinipitoisten tuotteiden myyntiä. Toimivalta asiassa kuuluu sosiaali- ja terveysministeriölle, jonka puoleen voitte halutessanne kääntyä asiassanne. Valitettavasti täten pyyntöönne ei voida suostua.

  Parhain terveisin,
  Tasavallan presidentin erityisavustaja

Kommentarer (6)

Kommentera

Skriv en idé