• Publicerad
  28.9.2016 
 • Idén förts vidare
  11.11.2016 
 • Idén har besvarats
  30.1.2019 
Original image by: Délmagyarország/Schmidt Andrea  (CC BY-SA 3.0)

Myönnettävien turvapaikkojen määrä suhteutettava syntyvyyden kanssa

28.9.2016 kl 18.43 @OikeallaAsialla

Suomesta ja muualta Euroopasta on viimeisen puolentoista vuoden aikana hakenut ennätysmäärä turvapaikkoja, osa pakenee kriisi-alueita ja osa hyödyntää pakolaiskriisia turvapaikkaturismin muodossa muun muassa kulkien usean turvallisen maan läpi ja lopulta hakee turvapaikkaa turvallisesta ja ainakin toistaiseksi hyvinvoivasta Suomesta. 

Mikään maa Euroopassa ei tule kestämään tälläistä turvapaikanhakija tulvaa, vaikka useat ns. "suvaitsevaiset" näin väittävät omissa unelmissaan Eurooppaan mahtuvan mielinmäärin. 

Liian suuret ulkomaalaisten määrät murentavat kansallisvaltion yhtenäisyyttä, joten jotain rajaa tarvitaan ennenkuin on liian myöhäistä. Esimerkiksi naapurimaamme Ruotsi ottaa vuosittain vastaan niin paljon ulkomaalaisia että jos sama meno jatkuu niin kantaruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan 2060-luvulla. 

Ehdotus:
Ehdotankin että Suomesta myönnettävien turvapaikkojen määrä suhteutetaan aina edellisenä vuonna syntyneiden määrään laskemalla neljä prosenttia syntyneiden lasten määrästä. Esimerkiksi: Vuonna 2015 Suomessa syntyi 55 472 lasta ja siitä luvusta 4 prosenttia olisi 2 219, näin ollen vuonna 2016 myönnettäisiin turvapaikka 2 219:sta turvapaikanhakijalle. 


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 11.11.2016
  Paula Risikko / Sisäministeriö
 • SVAR 30.1.2019

  Valitettavasti emme saaneet ideaasi vastausta. Mikäli idea on edelleen sinulle ajankohtainen ja tärkeä, huomaathan, että voit viedä asiaa eteenpäin myös muissa demokratiapalveluissa, esim. kuntalaisaloite.fi. Ideasi on nyt arkistoitu.

  Martti / nuortenideat.fi

Kommentarer (5)

Kommentera

Skriv en idé