• Publicerad
  7.2.2017 
 • Idén förts vidare
  28.7.2017 
 • Idén har besvarats
  8.8.2019 

Nuorisotoiminta

7.2.2017 kl 9.31 @Lyseo_Hml

Myös nuorisotoimintaa toivotaan lisää. Esim.koulujen jälkeistä toimintaa koulujen tiloissa, joissa voisi vaikka pelailla pallopelejä. Nuorisotoiminta antaa nuorille mahdollisuuden tavata toisiaan, ja kokeilla yhdessä eri urheilulajeja vaikkapa. Myös nuori, joka ei voi esim perheen raha tilanteen takia aloittaa harrastusta, voi nuorisotoiminnan kautta päästä kokeilemaan erilaisia lajeja. Ja sitä kautta harrastaa. Liikunnallinen nuorisotoiminta saa nuoret liikkumaan , ja pois puhelimen äärestä.

Myös toivotaan lisää tapahtumia nuorille kesäloma expressistä ollaan pidetty, joten tämän kaltaisia tapahtumia toivotaan lisää. Nuorille tarkoitetut tapahtumat tuovat yhteen nuoria eri kaupungeista, ja antavat mahdollisuuden pitää päihteettömästi hauskaa yhdessä, turvallisessa ympäristössä. Myös uusiin ihmisiin tutustuminen olisi helppoa tälläisissä tapahtumissa.


Idén kan inte understödas eftersom den har statusen "Idén har besvarats".

Tilläggsuppgifter

 • Idén förts vidare 28.7.2017
  Idea toimitettu nuorisopalveluille.
 • SVAR 8.8.2019

  Nuorisotyön päällikkö Mervi Hiltunen:

  Liikuntalukkari mahdollista monipuolisen ja maksuttoman toiminnan koulun jälkeen koulun tiloissa.

  Nuorten tapahtumia suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä nuorten kanssa. Kannattaa siis olla yhteydessä oman alueen nuorisotyöntekijään ja ryhtyä järjestämään tapahtumia.

Kommentarer (0)

Kommentera

Skriv en idé