discgolf

18.3.2015 kl 12.50 Summer is here
Morjesta! Olisiko aika ottaa jo kehityksen kohteeksi tuo suomessa jo suursuosion saaneen, ja maailmalla koko ajan kasvan frisbeegolffin. Eli olisimme kaikki harrastajat oikeinkin iloisia ja tyytyväisiä jos poriin saataisiin uusi frisbeegolf-rata, sijoituspaikkana mitä mahtavin porin isometsä. Rata voisi olla 18+ väyläinen jolloin rataa voisi käyttää isompienkin turnauksien pito paikkana ja samalla saada ympäri suomea uusia heittäjiä käymään porissa. Mitä enemmän me saamme ulkopaikkakunnilta kävijöitä uudelee radalle sitä enemmän saamme varmasti kävijöitä vielä maauimalaankin. Siis uusi ratahan toisi kesämatkailijoita poriin suuriakin määriä. Pori jazzeilla voisi pitää esim. Jazz turnaus Yms....

Kommentarer (2)

 • Hei! Kiitos kysymyksestäsi. Se on viety eteenpäin tänään 18.3.

  18.3.2015 13.58
 • Morjensta vaan ”discgolf”!

  Tiedustelit Porin mahdollisuuksia rakentaa uutta, täysmittaista (18 väylää) frisbeegolf –rataa. Samalla ehdotit sijoituspaikaksi Porin metsän aluetta. Kiitos kysymyksestä sekä ideasta uuden radan sijoituspaikaksi.

  Päättelin, että olet kokenut lajin harrastaja ja tunnet hyvin Porin sekä lähialueiden nykyiset radat. Muille lukijoille muistutukseksi ja tiedoksi nykyinen tilanne ratojen osalta.

  Yksi Suomen hienoimmista täysimittaisista radoista löytyy Kirjurinluodon alueelta (9 väylää) sekä Pormestarinluodon alueelta (9 väylää).

  Yyterin sannoilla voi pelata 10 väylää. Ulvilan vapaa-aikakeskuksen ympäristöstä löytyy 9 väylää.

  Lisäksi monille lähiliikuntapaikoille on rakennettu muutama lyhyt väylä lähinnä lasten, nuorten ja perheiden ”harjoittelukäyttöön”. Kilpailutoimintaan nämä eivät sovellu.

  Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa uuden, täysimittaisen radan rakentamista Poriin. Vuonna 2016 valmistuvan Toejoen koulun ja lähiympäristön lähiliikuntapaikkahankkeeseen on suunniteltu 9 väylän rataa.

  Ideasi sijoittaa seuraava täysimittainen rata Porin metsän / urheilukeskuksen alueella on hyvä ja monessa mielessä looginenkin. Näin nopealla pohdinnalla haasteitakin alueen käytölle ilmenee. Metsä on osittain suojelukohde. Harvennusta ja hakkuuta tehdään harkiten. Toinen ”iso juttu” on alueella oleva mittava polkujen, kuntoratojen ja teiden verkosta. Alueella liikkuu paljon kuntoilijoita aamusta iltamyöhään ympäri vuoden. Pitkien ja turvallisten väylien toteuttaminen ja kaikkia alueen käyttäjiä huomioiva pelaaminen vaatisi erityisen huolellisen suunnittelun.

  Kiitos vielä postistasi . Pidämme ehdotuksesi mielessä urheilukeskuksen toimintoja kehitellessä!

  Hyviä heittoja tulevalle keväälle ja kesälle!

  Linkkivinkki: www.mustavaris.com

  Terveisin,

  Pasi Pihlavisto

  Liikunnanohjaaja

  Porin vapaa-aikavirasto

  20.3.2015 11.43

Kommentera

Skriv en idé