Att registrera sig

För att kunna skriva idéer måste du vara registrerad användare av tjänsten. Du hittar en länk för registreringen i högra övre kanten av ingångssidan. Genom att klicka på "Registrera dig" öppnas en sida, där du kan välja på vilket sätt du vill registrera dig. Du kan skapa ett nytt användarnamn till Ungasidéer.fi eller använda ditt Facebook-användarnamn.

Om du väljer att registrera dig via Facebook, använder tjänsten de uppgifter som du sparat i Facebook i det förhandsifyllda formuläret. Till exempel namn, e-postadress och profilbild tas från din Facebookprofil, men om du vill kan du redigera dessa uppgifter innan du godkänner dem.

Registreringen bekräftas med hjälp av en PIN-kod som skickas i ett bekräftelsemeddelande. Du kan välja om bekräftelsemeddelandet ska skickas per e-post eller i ett SMS. Efter att du fyllt i registreringsformuläret öppnas en sida där du ska ange den fyrsiffriga PIN-kod som du fick i meddelandet. Det nya användarnamnet aktiveras efter det att du matat in koden på bekräftelsesidan. Bekräftelsemeddelandet som skickats per e-post innehåller dessutom en länk som du kan använda för att aktivera användarnamnet. Efter att användarnamnet aktiverats är det i bruk och du kan logga in i tjänsten.

I fortsättningen kan du logga in genom att klicka på länken i övre högra kanten av sidan. Du kan logga in med ditt Ungasidéer.fi-användarnamn eller med ditt Facebook-användarnamn, om du anslutit detta till ditt användarnamn.

Om du inte genast hittar ditt bekräftelsemeddelande som skickats per e-post, lönar det sig att även kontrollera skräppostmappen i ditt e-postprogram. Om meddelandet inte finns där heller, kan du kontakta tjänstens moderatörer antingen via chatten eller genom att skicka e-post till adressen tuki@nuortenideat.fi.

Skriv en idé